Natural Tennis

Maximum comfort en performance.

Natural Tennis is, in aanvulling op Force, onze speciale comfort en performance collectie. Dat onderstrepen wij met twee herkenbare kleuren: Yellow en Orange. Hieronder alvast een korte intro over NT. Belangrijke NT info staat ook onder TechTalk. De huidige collectie vindt je ook als PDF onder de Flyer button.


NT Collectie Yellow & Orange

Kies uit het beste dat de markt te bieden heeft. Kies NT van Dunlop.

NT Orange

NT Orange zet nieuwe mijlpalen.

Met Orange introduceert Dunlop een nieuwe, herkenbare en knallende kleur in het NT segment. Kracht, power, controle en comfort zijn blijvende kenmerken. Nieuw voor de Orange range is de "All in One" racketconstructie. Hierbij worden racket en grip in één geheel geproduceerd, waarbij het grafiet van het racket doorloopt tot aan de eindbutton. Het gevolg is nog betere touch, direct gevoel en maximale grip op het spel. De spraakmakende NT technologie met Copper Wire Construction en NT Wave zijn ook bij alle Orange rackets ingebouwd. Copper Wire Construction zorgt voor optimale trillingsdemping tot in de einddop van het racket. Met NT Wave worden fijne koperdraden in het graphite mee gevlochten waardoor het speelgevoel nog meer wordt versterkt. De NT Orange collectie geeft keuze uit Orange rackets, snaren, grips en bags.
Hier zie je alle NT racketinnovaties op een rij: TechTalk NT.

Innovatie

100% Dunlop


100% Dunlop

100% Natural Tennis (NT)


Natural Tennis Features

Copper Wire Construction

Copper Layer Grips

Nieuw ontwikkelde snaren

Herkenbare kleurstelling

Nieuw bespansysteem

Gecertificeerde bespanners

En dan nog dit...

NT rackets zijn een klasse apart wanneer het gaat om comfort en performance. Kijk voor alle technische uitleg onder TechTalk.
Innovatie in kwadraat, dat is waar Dunlop voor staat. Dat is de drive die Dunlop heeft. En dat is waarom je met Dunlop scoort. En dat alles met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.
En bij ons ben jij altijd de #1.

100% méér

Ga je voor méér dan ga je voor Dunlop.

Het verschil met andere merken is groot. Dunlop heeft het allemaal en van alles het beste.
Rackets, snaren, grips, ballen, bags, kleding en trainingsmateriaal.
Hier zie je alle racketinnovaties op een rij: TechTalk NT.

Innovatie

Het verschil

Merk X
Merk Y
Dunlop