Dunlop en KNLTB 2021 Niet meer actief

Dunlop Fort Max TP Loyalty-actie seizoen 2021.

Voor verenigingen is er ieder eind van het jaar van oktober t/m eind december de jaarlijkse Loyalty-actie voor het dan volgende seizoen. Hoe sneller je dan bestelt hoe groter je voordeel (zie details hieronder). Kijk onder de button 'Méér bal' waarom je voor competities en toernooien het beste voor de Fort Max TP kunt kiezen.


Dunlop Fort Max TP Loyalty-actie 2021

2021 is NIET meer actief

Heel veel extra voordeel voor snelle beslissers. Bekijk voordeel en besteldata onder de promotie PDF.

De Dunlop Fort Max TP is het vlaggenschip onder de Dunlop ballen. Goedgekeurd en aanbevolen door de KNLTB en het meest gebruikt voor competitie en toernooien in Nederland. De Fort Max TP heeft een constante stuit, veel comfort, een beter balgevoel, blijft langer in topconditie en is sneller en beter zichtbaar. Alles dank zij gepatenteerde vindingen van Dunlop.
Hoe sneller je bestelt, hoe groter (!) je voordeel. Hoe ver je voordeel kan oplopen zie je onder de PDF "Actie en bestelformulier".
Voor welk voordeel je ook kiest, je bestelling moet uiterlijk op 31 december door Dunlop ontvangen zijn. Bekijk hieronder de actie met interactief bestelformulier en het reglement.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. fort max tp

TennisKids

Info via PDF's

Klik de PDF voor alle details.

Hoe sneller je (vanaf nu) bestelt, ho groter je voordeel. Open de PDF's voor alle details.

De Loyalty-actie 2021 is NIET meer actief...


Clubblad advertenties A4 en A5

Hieronder de Loyalty-actie Clubblad advertentie 2021 als PDF in A4 en A5.