Dunlop en KNLTB 2018

Dunlop Fort Max TP Loyalty-actie seizoen 2018.

Voor verenigingen is er ieder eind van het jaar van medio september t/m december de jaarlijkse Loyalty-actie. Hoe sneller je dan bestelt hoe groter je voordeel (zie details hieronder). Kijk onder de button 'Méér bal' waarom je voor competities en toernooien het beste voor de Fort Max TP kunt kiezen. Neem bij vragen contact met ons op.

De Loyalty-actie Fort Max TP 2018 is per 31 december 2017 afgelopen en dus niet meer actief. In 2017 waren de winnaars van de clinics met Jacco Eltingh & Paul Haarhuis: ATV Berkenrode, Berkel en Rodenrijs en HTV Assumburg, Heemstede.
In september 2018 komt hier de nieuwe actie voor het seizoen 2019.

Onderaan deze pagina kun je de clubblad advertenties als PDF's in A4 en A5 downloaden (geoptimaliseerd voor druk op papier).


Dunlop Fort Max TP Loyalty-actie 2018

2018 is niet meer actief!

Heel veel extra voordeel voor snelle beslissers.

De Dunlop Fort Max TP is het vlaggenschip onder de Dunlop ballen. Goedgekeurd en aanbevolen door de KNLTB en het meest gebruikt voor competitie en toernooien in Nederland.. De Fort Max TP heeft een constante stuit, veel comfort, een beter balgevoel, blijft langer in topconditie en is sneller en beter zichtbaar. Alles dank zij gepatenteerde vindingen van Dunlop.
Hoe sneller je bestelt, hoe groter (!) je voordeel. Hoe ver je voordeel kan oplopen zie je in de flyer, de brief van Dunlop en in het bestelformulier.
Voor welk voordeel je ook kiest, je bestelling moet uiterlijk op 31 december door Dunlop ontvangen zijn. Hieronder vindt je de PDF's met de flyer, een brief van Dunlop, een aanbevelingsbrief van de KNLTB en het bestelformulier. fort max tp

TennisKids

Info via PDF's

Klik de PDF voor alle details.

De Loyalty-actie 2018 is eind december 2017 afgelopen en dus NIET meer actief, informatie 2018 onder de onderstaande PDF links (het bestelformulier is uitgeschakeld).


Clubblad advertenties A4 en A5

Hieronder de Loyalty-actie Clubblad advertentie als PDF in A4 en A5.