Dunlop en KNLTB 2019

Dunlop Fort Max TP Loyalty-actie seizoen 2019.

Voor verenigingen is er ieder eind van het jaar van medio september t/m eind december de jaarlijkse Loyalty-actie. Hoe sneller je dan bestelt hoe groter je voordeel (zie details hieronder). Kijk onder de button 'Méér bal' waarom je voor competities en toernooien het beste voor de Fort Max TP kunt kiezen.


Dunlop Fort Max TP Loyalty-actie 2019

2019 is niet meer actief... // Advertenties 2019 onderaan als PDF

Heel veel extra voordeel voor snelle beslissers.

De Dunlop Fort Max TP is het vlaggenschip onder de Dunlop ballen. Goedgekeurd en aanbevolen door de KNLTB en het meest gebruikt voor competitie en toernooien in Nederland.. De Fort Max TP heeft een constante stuit, veel comfort, een beter balgevoel, blijft langer in topconditie en is sneller en beter zichtbaar. Alles dank zij gepatenteerde vindingen van Dunlop.
Hoe sneller je bestelt, hoe groter (!) je voordeel. Hoe ver je voordeel kan oplopen zie je in de flyer, de brief van Dunlop en in het bestelformulier.
Voor welk voordeel je ook kiest, je bestelling moet uiterlijk op 31 december door Dunlop ontvangen zijn. Hieronder vindt je de PDF's met de flyer, een brief van Dunlop, een aanbevelingsbrief van de KNLTB en het bestelformulier.

Heb je een vraag? neem dan contact met ons op. fort max tp

TennisKids

Info via PDF's

Klik de PDF voor alle details.

De Loyalty-actie 2019 is niet meer actief / er kunnen GEEN bestellingen meer worden geplaatst...


Clubblad advertenties A4 en A5

Hieronder de Loyalty-actie Clubblad advertentie 2019 als PDF in A4 en A5.