100% Garantie

100% Service

Ook dat is Dunlop. Ja, wij geven 100% garantie, want wij zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren. Er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden die je hieronder kunt nalezen. Meer informatie en tips vind je onder Faq's. Heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op.


100% Garantie

100% Dunlop


Waar geldt onze garantie voor?

Onze garantie geldt voor alle Dunlop artikelen van A tot Z. Voorwaarde is wel dat je een aankoopbewijs (kassabon) hebt. Zonder aankoopbewijs kun je (uiteraard) niet worden geholpen.

Waar kun je terecht?

Voor het claimen van garantie kun je terecht bij de winkelier waar je het artikel hebt gekocht. Vergeet dan niet het aankoopbewijs mee te nemen.

Wanneer heb je geen garantie?

Je hebt geen garantie wanneer het artikel waar garantie voor wordt geclaimd oneigenlijk is gebruikt, dus voor een ander doel waarvoor het bestemd is. Ook heb je (uiteraard) geen garantie wanneer sprake is van slecht onderhoud. Bij rackets is er geen garantie bij contactbreuk door contact met iets van buiten af (muur, vloer, tegenstander enz.). Bij een dispuut is ons oordeel ten allen tijde bindend.


Overtuigende Service

Ik twijfelde bij de aankoop van mijn nieuwe racket. Van de dealer mocht ik twee demo's uitproberen. Geweldig. Zo hoort dat.

Felix JanssenAmstelveen

Ik wist niet welke bal ik het beste kon gebruiken. Ik heb de prima voorlichting op de Dunlop website bekeken en heb dan met de Brilliance de juiste keuze gemaakt.

Hans RubenSchiedam

Ik geniet van de website van Dunlop, zo helder en zo duidelijk, een verademing.

Caroline DijkDen Haag